info@gotlandactive.se     0498-230 300
Slide background

Vem byggde Visby ringmur?

Vem byggde Visby ringmur?

Aktiviteter för barn

Vi har aktiviteter för barn som är specialgjorda för nyfikna barn och deras föräldrar. Upptäckarglädje ligger i fokus på alla våra barnäventyr och du som vuxen är alltid välkommen att följa med!

Vi erbjuder roliga vandringar i Visby, på ett språk som barn förstår. Vi går på upptäcktsfärd i Pippis fotspår, och då vet man aldrig vad som händer! Klättring i Klättersilon eller på Högklint passar perfekt för aktiva barn och deras föräldrar.

 

Aktiviteter för barn 2015

Klättring på Gotland

Klättring på Högklint

För grupper maj-okt + fasta datum under sommaren
Att klättra är ett äventyr för alla. Vid Högklint, en av Gotlands finare kalkstensklippor får ni en tre timmars introduktion till klippklättring.
Boka här
klättra på Gotland

Klättra i Silon

För grupper året om
Prova att klättra på Visbys häftiga inomhusvägg i den gamla sockersilon. Utmana familjen, kompisgänget eller bara dig själv på Visbys femton meter höga klättervägg. Under en och en halv timme får ni testa era gränser både fysiskt och mentalt.
Boka här
pippivandring

Pippivandring

3/8
En knasig tur i Pippis fotspår. Följ med vår guide till många roliga ställen i staden där Pippifilmerna spelades in. Precis som i filmerna om Pippi, vet man aldrig vad som händer härnäst. Massor med överraskningar och konstigheter väntar under vandringen som varar ungefär en timme.
Boka här
klätterinstruktör på Gotland

Klätterinstruktör på Gotland

Året om
Hyr en egen klätterinstruktör för dig och dina vänner. Prova på att klättra på Visbys häftiga inomhusvägg i den gamla sockersilon. Utmana kompisgänget, familjen eller bara dig själv på Klättersilons 14 meter höga klättervägg. Under en och en halv timme får ni testa era gränser både fysiskt och mentalt.
Boka här
visbyvandring för barn

Visbyvandring för barn

Bokningsbart för grupper året om + fasta datum under sommaren
Vem byggde Visby ringmur? Hur lång tid tog det? Varför finns det så många kyrkoruiner? Vad gjorde folk på medeltiden? Och vad åt man för mat på den tiden? Barn har många kloka och kluriga frågor om det spännande livet i Visby förr i tiden och därför har vi en stadsvandring speciellt anpassad för barn.
Boka här