info@gotlandactive.se     0498-230 300
Slide background

Vem byggde Visby ringmur?

Vem byggde Visby ringmur?

Vi har aktiviteter som är specialgjorda för små och deras stora föräldrar. Barnens nyfikenhet och upptäckarglädje ligger i fokus på alla våra barnäventyr och du som vuxen är välkommen att följa med!

Aktiviteter för barn 2015

Klättring på Gotland

Rock climbing at Högklint

För grupper maj-okt + fasta datum under sommaren
Climbing is an adventure for everyone. At Högklint, one of Gotlands finest limestone cliffs you will be having a two hour introduction to rock climbing.
Book now
klättra på Gotland

Indoor climbing

För grupper året om
(Svenska) Prova att klättra på Visbys häftiga inomhusvägg i den gamla sockersilon. Utmana familjen, kompisgänget eller bara dig själv på Visbys femton meter höga klättervägg. Under en och en halv timme får ni testa era gränser både fysiskt och mentalt.
Book now
pippivandring

Pippivandring

3/8
(Svenska) En knasig tur i Pippis fotspår. Följ med vår guide till många roliga ställen i staden där Pippifilmerna spelades in. Precis som i filmerna om Pippi, vet man aldrig vad som händer härnäst. Massor med överraskningar och konstigheter väntar under vandringen som varar ungefär en timme.
Book now
klätterinstruktör på Gotland

Hire your private climbing instructor

Året om
(Svenska) Hyr en egen klätterinstruktör för dig och dina vänner. Prova på att klättra på Visbys häftiga inomhusvägg i den gamla sockersilon. Utmana kompisgänget, familjen eller bara dig själv på Klättersilons 14 meter höga klättervägg. Under en och en halv timme får ni testa era gränser både fysiskt och mentalt.
Book now
visbyvandring för barn

Visbyvandring för barn

Bokningsbart för grupper året om + fasta datum under sommaren
Vem byggde Visby ringmur? Hur lång tid tog det? Varför finns det så många kyrkoruiner? Vad gjorde folk på medeltiden? Och vad åt man för mat på den tiden? Barn har många kloka och kluriga frågor om det spännande livet i Visby förr i tiden och därför har vi en stadsvandring speciellt anpassad för barn.
Book now