info@gotlandactive.se     0498-230 300
Slide background

Våra fiskeupplevelser arrangeras tillsammans med
Naturen Bästa-certifierade FishYourDream

Våra fiskeupplevelser arrangeras tillsammans med
Naturen Bästa-certifierade FishYourDream

Slide background

Gotland har 800 km kust och med våra duktiga
guider maximerar du dina fångstchanser

Gotland har 800 km kust och med våra duktiga
guider maximerar du dina fångstchanser

Slide background

Vi fiskar enligt Catch & Release, för att säkra framtida
generationers möjligheter att utöva denna fina sport

Vi fiskar enligt Catch & Release, för att säkra framtida
generationers möjligheter att utöva denna fina sport

Fiska havsöring på Gotland

Fiska havsöring på Gotland tillsammans med Naturen Bästa-certifierade FishYourDream.com som erbjuder Gotlands unika kustfiske efter havsöring och dessutom legendariskt lappländskt harrfiske i Kaitum-dalen på campen i Tjuonajokk och dessutom i Ammarnäs.

Bra mat, dryck, boende, guider, utrustning och andra upplevelser efter dina önskemål. Du fiskar och njuter.

Vi samarbetar med FishYourDream med verksamhet på Gotland, i Ammarnäs och i Tjounajokk. Tre olika destinationer, med fantastiskt fiske som den gemensamma nämnaren.

Om FishYourDream

Vi på FishYourDream älskar att fiska! Kan vi dessutom dela upplevelserna med dig så är det ännu mer underbart. Vare sig det gäller vårt unika kustfiske efter havsöring på Gotland, Ammarnäsöringen eller legendariskt lappländskt flugfiske i Tjuonajokk. Hos oss får du en bra helhetsupplevelse vare sig du är här på konferens eller privat, om du är nybörjare eller proffs. Bra mat, dryck, boende, guider, utrustning och andra upplevelser efter dina önskemål. Du fiskar och njuter. Vi fiskar hållbart och är Naturens Bästa-certifierade. Välkommen!

Fiskepaket på Gotland

havsöringsfiske

Häng på havsöringsfiske

25/3, 8/4, 14/4 (långfredag), 15/4 (påskafton), 22/4, 27/10, 4/11, 18/11
Havsöringsfiske för dig som gärna hänger på en fast tur! Vi har samlat några datum då vi ordnar guidning för er som vill ut och fiska men som inte kommer med en hel grupp och tycker att det är mastigt att boka en exklusiv guidning själv.
Boka här

Fiskeweekend

3-5/4, 10-12/4, 17-19/4, 1-3/5, 23-25/10, 6-8/11, 20-22/11
Bo mitt i Visby och upplev vårt unika kustfiske efter havsöring - både för nybörjare & proffs! Boende, fiskeguide, utrustning, transporter och mat under fisket ingår.
Boka här
fiskeguidning

Fiskeguidning Standard

1 mars - 30 november
Fiskeguidning för dig som ordnar lunchen själv. Gotland har 800 km kust så en guide kommer att spara dig en hel del tid och tålamod. Kom igång med fisket och hitta rätt direkt.
Boka här
fiskeguidning exklusiv

Fiskeguidning Exklusiv

1 mars - 30 november
En helhetsupplevelse. Gotland har 800 km kust så en guide kommer att spara dig en hel del tid och tålamod. Vi möts vid vår butik på Hamngatan 4 och och tar dig direkt ut i naturen, har du inte egen utrustning riggar vi den åt dig och börjar leta havsöring.
Boka här

Destinationer

  • Gotland

    Gotland har 800 km kust så en guide kommer att spara dig en hel del tid och tålamod. Vi möter dig vid boende, flygplats eller färja och tar dig direkt ut i naturen! Hos oss får du en bra helhetsupplevelse vare sig du är här på konferens eller privat, om du är nybörjare eller proffs.
  • Tjuonajokk

    Tjuonajokk är en av Sveriges mest kända fiskecamper. Den ligger i direkt anslutning till en av de sista orörda älvarna, Kaitumälven mellan Kiruna och Gällivare. 120 kilometer norr om polcirkeln, i hjärtat av norra Lappland. Anläggningen består av stugor av självhushållningstyp samt en restaurang med fullständiga rättigheter. Båtar för guidning och uthyrning, butik med fiskeprylar och förnödenheter samt ett konferensrum. Fisket, framförallt flugfisket efter harr i våra strömmar, är känt över hela världen.
  • Ammarnäs

    Vid Ammarnäs, en liten fjällby vid vägs början, förenas Tjulån och Vindelälven. En flugfiskares dröm. Ammarnäs är porten till Vindelfjällen med ett av Europas största skyddade naturområden. Ett oändligt antal sjöar och strömmande vatten att välja på. Här flyter en av sveriges fyra för vattenkraft inte utbyggda älvarna, Vindelälven, med sin välkända storvuxna Ammarnäsöring. Här finns även fantastiskt fiske efter harr och röding, både på fjället och närmare vår anläggning.