info@gotlandactive.se     0498-230 300

  Klättring på Gotland

  Vi erbjuder klättring på Gotland i alla dess former. Testa på gotländsk klippklättring på Högklint eller testa på repellering 50 meter över havet. Gå en nybörjarkurs i häftiga Klättersilon, eller lär dig ledklättra.

  Kommer du till ön för att bouldra vet vi var du ska åka och vill du slippa släpa med dig crashpad finns det att hyra i butiken. Om du repklättrar och glömt utrustningen hemma har vi också selar, skor, krita och kläder till salu.

  Klättring är ett äventyr för alla och för de flesta nybörjare kittlar det ordentligt magen. Testa på eller gå en kurs!

  Kontakta oss - vi återkommer inom 24 timmar

  1. Namn *
   * Ange ditt namn
  2. Epost *
   * Var god ange en korrekt epostadress
  3. Meddelande *
   * Var god skriv ett meddelande

  Våra klätteraktiviteter

  Klättring på Gotland

  Klättring på Högklint

  För grupper maj-okt + fasta datum under sommaren
  Att klättra är ett äventyr för alla. Vid Högklint, en av Gotlands finare kalkstensklippor får ni en tre timmars introduktion till klippklättring.
  Boka här
  klättra på Gotland

  Klättra i Silon

  För grupper året om
  Prova att klättra på Visbys häftiga inomhusvägg i den gamla sockersilon. Utmana familjen, kompisgänget eller bara dig själv på Visbys femton meter höga klättervägg. Under en och en halv timme får ni testa era gränser både fysiskt och mentalt.
  Boka här
  nybörjarkurs klättring

  Nybörjarkurs klättring

  Bokningsbart året runt
  I samarbete med Visby Klätterklubb ordnar vi nybörjarkurser för topprepsklättring inomhus. Under kursen lär du dig säkerheten kring inomhusklättring.
  Boka här
  klätterinstruktör på Gotland

  Klätterinstruktör på Gotland

  Året om
  Hyr en egen klätterinstruktör för dig och dina vänner. Prova på att klättra på Visbys häftiga inomhusvägg i den gamla sockersilon. Utmana kompisgänget, familjen eller bara dig själv på Klättersilons 14 meter höga klättervägg. Under en och en halv timme får ni testa era gränser både fysiskt och mentalt.
  Boka här
  klättra på Gotland

  Fortsättningskurs klättring

  Året runt
  Fortsättningskurs klättring Lär dig ledklättring på Gotland! När du topprepsklättrat en tid är det dags att gå fortsättningskurs, där du får lära...
  Boka här
  bergsnedfirning på Gotland

  Bergsnedfirning

  För grupper året om
  Högklint är Gotlands högsta klippa och utsikten mot Visby är storslagen. Naturreservatet ligger fem kilometer söder om stan och du tar dig enkelt hit med bil, cykel eller till fots. Många besökare kommer hit för utsiktens skull, men långt ifrån alla provar på att hänga fritt hela 50 meter ovanför marken.
  Boka här

  Andra gruppaktiviteter

  stadsvandring i Visby

  Stadsvandring i Visby – en guidning genom historien

  Bokningsbart för grupper året om
  Stadsvandring i Visby - Följ med vår guide på staden guidning genom historien. Visby innerstad har varit en del av UNESCO:s världsarv sedan 1995. Till nästan varje gammalt hus, ruin eller plats hör en levande berättelse eller fantasieggande sägen.
  Boka här
  Överlevnadskurs på Gotland

  Överlevnadskurs

  1-3 juni 2018
  Gå en överlevnadskurs på Gotland i vår! I samarbete med Svenska Överlevnadssällskapet erbjuder vi en intensiv utmanande helg, där instruktörerna lär ut mängder av ovärderliga kunskaper om kroppens fysiologi, näringslära, vattnets betydelse, vilda växter som föda och mycket annat.
  Boka här
  Vandra på Gotland - Gotland Hiking Week

  Vandra på Gotland – Gotland Hiking Week

  26 april - 1 maj 2019
  Vandra på Gotland i vår! Ön har 800 km kust och vi gotlänningar älskar att vandra längs med havet där vi har kultur och natur så nära.
  Boka här
  Klättring på Gotland

  Klättring på Högklint

  För grupper maj-okt + fasta datum under sommaren
  Att klättra är ett äventyr för alla. Vid Högklint, en av Gotlands finare kalkstensklippor får ni en tre timmars introduktion till klippklättring.
  Boka här