Klättra i Silon

Välkommen till Klättersilon i Visby hamn. Här finns både repklättring och bouldering!

Klättra i Silon

Klättra i Silon med instruktör! Utmana familjen, kompisgänget eller bara dig själv på Visbys femton meter höga klättervägg. Att klättra är en rolig och social sport, där man kämpar på sin egen nivå mot mål man själv bestämmer. Klättring är en uppskattad aktiviteter för mindre företagsgrupper! 

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Morgan & Camilla 

Klättring för grupper

Klättring är verkligen en aktivitet som passar både vuxna och barn, och alla deltar på sin egen nivå. Ta med fika och hela familjen och utmana varandra på de olika svårighetsgraderna på klätterväggen. Ofta är det faktiskt så att barn har lättare för klättringen än de vuxna.

Intresset för inomhusklättring har formligen exploderat de senaste åren och i stort sett alla större och mindre städer i Sverige har klätterväggar. Vår klättervägg hittar du i den gamla sockersilon i Visby hamn.

Aktiviteten leds av utbildade och erfarna instruktörer som guidar gruppen och tar hand om er säkerhet. Klättersele och klätterskor ingår. Under aktiviteten får ni testa både repklättring och bouldering (klättring utan rep, med tjockmatta under).

 

 • Utmärkt! En suverän upplevelse för vår tonåring som sammanfattade klättringen som den bästa dagen hon har haft!

  Anna-Sofia
 • Strålande Guide. Trevlig och lättsam, samt oerhört pedagogisk. Kan varmt rekommendera denna klättring.

  Amanda
 • Vi tyckte det var väldigt kul att testa klättring! Ledarna var dessutom väldigt pedagogiska och trevliga, med en peppande attityd.

  Elin
 • Min dotter var helnöjd! Lagom stor grupp och lagom längd på aktivitet. Hon kommer troligtvis att börja med klättring.

  Anders
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra. Tips vintertid: Ta med en mössa och en extra tröja – det är kallt i lokalen mellan klättringarna!

  Glad mamma
 • Det var kul att göra något tillsammans med familjen. Det var utmanande och spännande att prova på att klättra på väggen. De två som tog hand om oss var lugna och kändes trygga! VI tänker nog göra om det igen,

  Cornelia

Klättra i Silon

Tid: 1,5h
Max antal deltagare: 24
Säsong: Året runt

Kontakta oss för prisförslag! 

 

Mer klättring för grupper hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Vi erbjuder klättring för alla typer av grupper, stora som små. Vi har under åren haft nöjet att klättra med olika typer av företag, föreningar, svensexor och möhippor. Aktiviteten är bokningsbar året om.

Lämna dina kontaktuppgifter

så återkommer vi inom kort

  ----------------------------------------------------