Konstvandring i Visby

Följ med vår guide som visar er Visby innerstad med utgångspunkt i stadens rika utbud av utomhuskonst!

Konstvandring i Visby

Följ med vår duktiga guide på en intressant konstvandring i Visby. Varje gammal byggnad och ruin bär på en fantasieggande historia och staden rymmer dessutom ett rikt utbud av offentlig utomhuskonst. En gnutta arkitektur och historia utlovas också! 

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Hillevi & Gunilla

Upplev Gotlands utomhuskonst med vår guide!

På denna vandring tar guiden er genom århundrandena, visar de mest intressanta platserna och ger den rätta blandningen av upplevelse och avkoppling. Visby innerstad är med sin ringmur och medeltida gatubild skyddad som UNESCO världsarv och historien gör sig ständigt påmind när vi vandrar längs de smala gränderna, besöker kyrkoruiner och ser på utsikten ovanför Domkyrkan

På denna vandring utgår vi från Visbys rika utomhuskonst och lovar er en spännande vandring genom historien. 

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Konstvandring i Visby

Tid: ca 2h
Kontakta oss för prisförslag! 

 

Fler guidade turer hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss för att boka Konstvandring i Visby för familjen, företaget eller kompisgänget. Förutom guidade vandringar erbjuder vi också ett stort antal andra aktiviteter. 

Lämna dina kontaktuppgifter

så återkommer vi inom kort

  ----------------------------------------------------