Nattsafari

Upplev de magiska ljuden i försommarnatten - åk med på en nattsafari och upplev magin och alla ljuden från naturens musiker.

Nattsafari

Följ med vår duktiga naturguide på en spännande nattsafari på södra Gotland – en upplevelse ni sent kommer glömma! Vi kan förvänta oss höra näktergal, nattskärra, morkulla, kornknarr och många andra nattsångare som gräshoppsångare, flodsångare, småfläckig sumphöna och vaktel. 

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Hillevi & Gunilla

Upplev nattens symfoni med våra guider

Sena våren är bäst för att höra nattens alla ljud. Under en kvällstur tar vi oss till Gotlands bästa områden för nattsjungande fåglar. Vi kan förvänta oss höra näktergal, nattskärra, morkulla, kornknarr och har chans på många andra nattsångare som gräshoppsångare, flodsångare, småfläckig sumphöna och vaktel.

Är kvällen stilla är konserten intensiv. Med en enkel utrustning hör vi också fladdermöss. Vattenfladdermus är vanligast. Ibland ser man de också! Med lite tur kan vi få se någon uggla jaga i sena skymningen.

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Nattsafari

Tid: 5h
Kontakta oss för prisförslag! 

 

Fler guidade naturuppelvseler hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss för att boka en guidad nattsafari för familjen, företaget eller kompisgänget. Förutom guidade naturupplevelser erbjuder vi också ett stort antal andra aktiviteter. 

Lämna dina kontaktuppgifter

så återkommer vi inom kort

  ----------------------------------------------------