Stadsvandring med besök på Gotlands Bryggeri

Häng med på en guidad tur i Visby innerstad och avsluta med ett besök på Gotlands Bryggeri - en given succé för ölälskare!

Stadsvandring med besök på Gotlands Bryggeri

Följ med oss på en stadsvandring med besök på Gotlands Bryggeri! Visby innerstad har varit en del av UNESCO:s världsarv sedan 1995. Turen går längs med Visbys smala, slingrande gator där varje byggnad bär på en unik historia. 

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Hillevi & Gunilla

Upplev världsarvsstaden Visby och avsluta på bryggeriet!

Insprängt i det gotländska kulturarvet, innanför Visbys medeltida ringmur, ligger också Gotlands bryggeri. Två kopparpannor, tre bryggmästare och tonvis av idéer har sedan starten 1995 producerat några av de mest älskade ölsorterna i Sverige.

Den guidade turen avslutas med en visning av bryggeriet där ni också får möjlighet att prova några av bryggeriets välsmakande ölsorter.

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Guidad stadsvandring med besök på Gotlands Bryggeri

Tid: ca 3,5h

Kontakta oss för prisförslag! 

 

Fler guidade turer hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss för att boka en Visbyvandring för barnen och deras nyfikna föräldrar. Förutom guidade vandringar erbjuder vi också ett stort antal andra aktiviteter. 

Lämna dina kontaktuppgifter

så återkommer vi inom kort

  ----------------------------------------------------