Strandvandring

Välkommen att utforska Gotlands kust med våra duktiga naturguider!

Strandvandring

Boka en strandvandring på Gotland med en av våra duktiga naturguider. Vi vandrar oftast i de vackra kustområdena kring Själsö, Muramaris och Brucebo, men skräddarsyr också vandringar på andra delar av Gotland. 

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Hillevi & Gunilla

Strandvandring på Gotland

I naturreservatet Brucebo möter du Gotlands speciella flora och fauna, det färgstarka fiskeläget, underbar utsikt och vårt hembakta fikabröd! Vi startar och slutar i Visby och stannar till vid både Lummelundagrottan och vid Brucebo naturreservat, med utsikt över Själsö hamn. 

Sträckan är ca 5km, men det går givetvis att anpassa turens längd, med flera längre och kortare alternativ.

Detta upplägg är ett av våra förslag, men vi lämnar gärna fler alternativ för er att välja mellan. En populär vandring börjar på Högklint och avslutas i Visby – en fin vandring förbi Fridhem och vackra naturreservatet Södra Hällarna. Båda turerna kan erbjudas med eller utan fika. 

Den uppmärksamme noterar att bilden ovan är tagen på Stora Karlsö, och givetvis erbjuder vi turer även dit. Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag! 

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Strandvandring

Tid: 2-4h
Kontakta oss för prisförslag! 

 

Fler naturuppleveler hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss för att boka en strandvandring för familjen, företaget eller kompisgänget. Förutom vandring erbjuder vi också ett stort antal andra aktiviteter. 

Lämna dina kontaktuppgifter

så återkommer vi inom kort

  ----------------------------------------------------