Gruppresor

Kontakta oss när ni planerar er nästa konferens, möte eller gruppresa på Gotland. Vi hjälper er att skapa minnesvärda upplevelser på vår hemmaplan.

Gruppresor på Gotland

Kontakta Gotland Active för att boka aktiviteter för gruppresor på Gotland. Vi tar hand om kryssningsbesökare, bussgrupper, skolklasser, familjer och enskilda – alla som vill uppleva det bästa och mesta av sin vistelse på Gotland. Vi har alla kontakter som behövs och samarbetar med Turistbyrån samt ett trettiotal företag inom besöksnäringen på Gotland.

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Hillevi & Gunilla 

70 guider – 11 språk

Vi erbjuder ett stort antal aktiviteter för gruppresor på Gotland. Genom Gotland Active har du tillgång till ett 70-tal guider, varav ca 40 är auktoriserade. När du anlitar en guide genom oss kan du vara säker på att få en kunnig guide som gör din gotlandsupplevelse till något att minnas. Vi hjälper dig att upptäcka Gotlands smultronställen och vet vad som krävs för att en busstur, en stadsvandring eller en cykeltur skall bli riktigt lyckad.

Vi förmedlar guider som talar svenska, engelska, tyska, finska, franska, spanska, italienska, ryska, lettiska, estniska eller kinesiska (mandarin).

 

Evenemang för små och stora grupper

Gotland Active ordnar evenemang med aktiviteter och upplevelser för små och stora grupper – vi har hanterat grupper med över 200 personer. Skräddarsydda upplägg med allt från middagar, tävlingar, guidningar och naturupplevelser till fartfyllda aktiviteter eller framträdanden i någon av Visby många kyrkoruiner.

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss om du ska åka på kryssning, gruppresa eller ta med företaget till Gotland. Ett samtal eller ett mail räcker – hos oss får du hjälp med allt som rör aktiviteter och upplevelser. 

Lämna dina kontaktuppgifter

så återkommer vi inom kort

  ----------------------------------------------------

  Några ord från våra gäster

  • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

   Maud Waltersson
   Optiplan AB
  • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

   Jonas Yxfeldt
  • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
   Takk igjen og ha en fin høst

   Hanne Marthinsen
  • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

   Eric Rådstam
  • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

   Glad mamma
  • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

   Rune G