Konferenser & möten

Kontakta goGotland när ni planerar er nästa konferens, möte eller gruppresa på Gotland. Vi hjälper er att skapa minnesvärda upplevelser på vår hemmaplan.

Konferenser och möten på Gotland

Vi på goGotland Event hjälper er med aktiviteter och upplevelser på er konferens eller möte på Gotland. Vi har alla kontakter som behövs för att kunna erbjuda konferenser inkl boende och resa. Välkommen till Gotland på er nästa konferens eller möte.

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Morgan

70 guider – 11 språk

En kontakt räcker. Vi på goGotland Event fixar alla tänkbara aktiviteter för konferenser och möten på Gotland.

För att kunna genomföra alla våra aktiviteter har vi tillgång till ett 70-tal guider, varav ca 40 är auktoriserade. När du anlitar en guide genom oss kan du vara säker på att få en kunnig guide som gör din gotlandsupplevelse till något att minnas. Vi hjälper dig att upptäcka Gotlands smultronställen och vet vad som krävs för att en busstur, en stadsvandring eller en cykeltur skall bli riktigt lyckad.

Event för små och stora grupper

goGotland Event ordnar evenemang med aktiviteter och upplevelser för små och stora grupper – vi har hanterat grupper med över 200 personer. Skräddarsydda upplägg med allt från middagar, tävlingar, guidningar och naturupplevelser till fartfyllda aktiviteter eller framträdanden i någon av Visby många kyrkoruiner.

Kontakta oss redan idag

Kontakta goGotland för att få hjälp med event, konferenser och möten. Skicka ett mail till info@gogotland.se eller slå oss en signal på +46 498 213333

Lämna dina kontaktuppgifter

så återkommer vi inom kort

  ----------------------------------------------------

  Några ord från våra gäster

  • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

   Maud Waltersson
   Optiplan AB
  • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

   Jonas Yxfeldt
  • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
   Takk igjen og ha en fin høst

   Hanne Marthinsen
  • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

   Eric Rådstam
  • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

   Glad mamma
  • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

   Rune G