Paddla kajak på Gotland

Kajakpaddling är ett häftigt sätt att uppleva naturen. Ljudlöst glider kajaken fram i vattnet och på de flesta av våra turer besöker vi häftiga Enholmen och Asunden med sina raukar!

Paddla kajak på Gotland

Paddla kajak på Gotland tillsammans med en av våra erfarna guider. Kajakpaddling är ett häftigt sätt att komma ut på vattnet och tillsammans med oss kan även nybörjare hänga med.

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Jim Sundberg

Kajakpaddling för grupper

Vi paddlar oftast i vackra Slite skärgård, med sin säregna natur. Vi går iland på spännande Enholmen, som tidigare varit stängt militärområde. Här finns massor med historia och ibland finns möjlighet att gå in i någon av befästningarna. Andra höjdpunkter är Asunden med sina fantasieggande raukar och såklart Hidevikens härliga badplats.

Vi anpassar alltid turerna efter deltagarnas tidigare erfarenheter och önskemål och kan också genomföra dagsturer på andra ställen än i Slites skärgård. 

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Paddla kajak på Gotland

Gotland Nature erbjuder kajakpaddling för mindre grupper. Våra dagsturer passar både nybörjare och medelgoda paddlare, som vill lära känna Gotlands kust lite mer. 

Kontakta oss redan idag

Kontakta Jim på Gotland Nature på info@gotlandnature.com eller på telefonnummer +46 70 3263508

Mer information hittar du på www.gotlandnature.com