Fiskeguidning exklusiv 8h

Vi kan utlova en riktigt mäktig fiskeupplevelse i den vackraste natur Sverige har att erbjuda, långt bort från vardagen. Go Fish Your Dream.

Fiskeguidning exklusiv 8h

Fiskeguidning exklusiv – en heldag med lunch och fika! Längs Gotlands 80 mil långa kust hjälper våra fiskeguider dig att hitta det du letar efter. Oavsett om du är proffs eller bara vill prova på havsöringsfiske. Var vi fiskar beror på väder, vind, vattentemperatur och magkänsla.

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Per Jobs

GOTLAND - "ÖRINGÖJN" MITT I ÖSTERSJÖN

Längs Gotlands 80 mil långa kust hjälper våra fiskeguider dig att hitta det du letar efter. Oavsett om du är proffs eller bara vill prova på havsöringsfiske. Var vi fiskar beror på väder, vind, vattentemperatur och magkänsla. Vi vadar ut med fluga eller spinnspö och förespråkar att du återutsätter eventuell fångst. Fisket sker under hösten när öringen är närmre land. Vi har all utrustning som krävs om du önskar det.

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Fiskeguidning exklusiv 8h

Tid: 8h
Kontakta oss för prisförslag! 

 

Fler fiskeupplevelser hittar du här:

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss för att boka en fiskeupplevelse för familjen, företaget eller kompisgänget. Förutom fiske erbjuder vi också ett stort utbud av andra aktiviteter. 

Kontakta oss på info@fishyourdream.com

Lämna dina kontaktuppgifter

så återkommer vi inom kort

  ----------------------------------------------------