Visbys historia - 1200 år på 60 minuter

Guidningen för grupper med ett tajt schema, som vill få en lite kortare genomgång av Visbys historia!

Visbys historia - 1200 år på 60 minuter

Visbys historia – guidningen för er som vill få en lite snabbare genomgång av de viktigaste händelserna i Visbys 1200 år gamla historia. Den medeltida staden finns med på Unescos världsarvslista sedan 1995 och varje hus och ruin bär på en spännande historia.

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Hillevi & Gunilla

Upplev världsarvsstaden Visby med våra guider!

Vår guide tar er med på en vandring i de mest intressanta kvarteren i Visby innerstad och ger er den rätta mixen av nu- och dåtid. De smala gränderna och den medeltida gatubilden, tillsammans med de många kyrkoruinerna och Domkyrkan gör Visby till ett besöksmål i världsklass som sedan 1995 skyddas som Unesco världsarv.  Ringmuren som omgärdar stadskärnan är 3,5km lång – bestående av 27 marktorn. Utanför muren finns de gamla vallgravarna delvis bevarade, med slingrande stigar och små vägar. 

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Visbys historia - 1200 år på 60 minuter

Tid: 1h
Kontakta oss för prisförslag! 

 

Fler guidade turer hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss för att boka Visbys historia för familjen, företaget eller kompisgänget. Förutom guidade vandringar erbjuder vi också ett stort antal andra aktiviteter. 

Lämna dina kontaktuppgifter

så återkommer vi inom kort

  ----------------------------------------------------