Guidad cykeltur i Visby med omnejd

Välkommen att utforska både världsarvsstaden Visby och naturen utanför ringmuren med en av våra duktiga guider!

Guidad cykeltur i Visby

Följ med på en guidad cykeltur i Visby! Vår guide tar er med på en spännande cykling genom historien. Vår cykeltur går dels genom Visbys smala, slingrande gator och gränder, förbi kyrkoruiner och ståtliga borgarhus, men också till hemligheter strax utanför ringmuren!

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Hillevi & Gunilla

Guidade cykelturer för grupper

Visby innerstad är en av de bäst bevarade medeltida städerna i Norra Europa och Ringmuren som omgärdar stadskärnan är 3,5km lång – bestående av 27 marktorn. Utanför muren finns de gamla vallgravarna delvis bevarade, med slingrande stigar och små vägar. Turen startar vid Visby Hamn och er guide tar er med till de mest intressanta delarna av Visby och stadens närområden.

Vi arrangerar ett stort antal cykelutflykter varje år och denna tur är bara ett förslag på upplägg. Vi anpassar alltid efter era behov och kan erbjuda både kortare och längre cykelturer. Med eller utan mat, men alltid med starka upplevelser!

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Guidad cykeltur i Visby

Tid: ca 4h
Kontakta oss för prisförslag! 

 

Fler guidade turer hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta Gotlands Guide- & Kryssningsservice på info@gotlandsguideservice.se eller på något av våra telefonnummer +46 704 85 71 87 eller +46 760 83 56 31.

Mer information hittar du på www.gotlandsguideservice.se