Guidad vandring i Visby - Ringmursvandring

Följ med våra duktiga guider på en vandring i Visby och hör den fascinerande historien om ringmuren!

Guidad vandring i Visby - Ringmursvandring

Följ med oss på en guidad vandring i Visby med Ringmuren i fokus! Det är inte utan orsak Gotland är välkänt för sin rika historia och genuina, särpräglade kultur. Kronan på verket är Visby ringmur, norra Europas bäst bevarade stadsmur, Gotlands adelsmärke och en väsentlig del av världsarvsstaden Visby. 

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Hillevi & Gunilla

Guidad vandring i världsarvsstaden Visby

Följ med på en guidad vandring i Visby. Från vikingar till världsarv, tusen år av levande historia. 

Vår guide tar er med på en spännande vandring utmed både sjömur och landmur. Lyssna till fantasieggande sägner och levande berättelser om orostider, krig och fred. Hur man stred med armborst, kastmaskiner och kanoner mot danskar, ryssar och gutar. Murens snart tusenåriga historia rymmer allt från bränder, slag och ond bråd död till känslosamma kärleksförklaringar.

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Guidad vandring i Visby - Ringmursvandring

Tid: ca 2h
Kontakta oss för prisförslag! 

 

Fler guidade turer hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta Gotlands Guide- & Kryssningsservice på info@gotlandsguideservice.se eller på något av våra telefonnummer +46 704 85 71 87 eller +46 760 83 56 31.

Mer information hittar du på www.gotlandsguideservice.se