Stadsvandring i Visby

Välkommen på en vandring i Visby innerstad, med sina smala gränder och medeltida stadsbild! Staden är skyddad som Unesco världsarv sedan 1995!

Stadsvandring i Visby

Följ med våra duktiga guider på en stadsvandring i Visby. Till varje gammalt hus, ruin eller plats hör en levande berättelse eller fantasieggande sägen. Våra guider leder dig till de mest intressanta platserna och ger dig den rätta blandningen av spännande upplevelser och givande avkoppling.

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Gotlands Guide- & Kryssningsservice

Guidad stadsvandring i världsarvsstaden Visby

Stadsvandring i Visby – följ med på vår guidning genom historien. Visby innerstad har varit en del av UNESCO:s världsarv sedan 1995. Vår vandring går genom Visbys smala, slingrande gator och gränder, förbi kyrkoruiner och ståtliga borgarhus. Från klinten ovanför Domkyrkan har vi en hänförande utsikt mot havet, över stadens hus och tak. 

 

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Guidad stadsvandring i Visby

Tid: 2-4h 
Kontakta oss för prisförslag! 

 

Fler guidade turer hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta Gotlands Guide- & Kryssningsservice på info@gotlandsguideservice.se eller på något av våra telefonnummer +46 704 85 71 87 eller +46 760 83 56 31.

Mer information hittar du på www.gotlandsguideservice.se