Stadsvandring i Visby för barn

Vem byggde Visby ringmur? Hur lång tid tog det? Barn har många kloka frågor och vår guide kan svara så barn förstår!

Stadsvandring i Visby för barn

Följ med vår guide på en stadsvandring i Visby för barn! Vem byggde Visby ringmur? Hur lång tid tog det? Varför finns det så många kyrkoruiner? Vad gjorde folk på medeltiden? Och vad åt man för mat på den tiden?

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Gotlands Guide- & Kryssningsservice

Upplev Visby på barnens vis!

Barn har många kloka och kluriga frågor om det spännande livet i Visby förr i tiden och därför har vi en stadsvandring speciellt anpassad för barn. Under vandringen får barnen chansen att ställa alla de frågor som de alltid undrat över. Vår guide vet vad barn vill veta och kan svara så att barn förstår.

Under vandringen får ni se och uppleva Visby innerstad, med sina ruiner, medeltida hus och såklart den 3,5km långa ringmuren som omgärdar staden. Visby har varit skyddad som Unesco världsarv sedan 1995. 

Ålder från ca 7 till 12 år.

  • Charmigt, påhittigt, enkelt men ändå fyllt av spänning. Gunilla inkluderade alla barnen så fint och såg alla.

    Sofi
  • Det var roliga uppgifter längs vägen och kul att söka efter ledtrådar. Att få skatten på slutet var mycket uppskattat!

    Susanne
  • Bra instruktörer som lyckades lära både barn och vuxna. Vi är mkt nöjda och barnen sugna på att börja klättra på riktigt

    Emelie

Stadsvandring i Visby för barn

Tid: ca 1h
Kontakta oss för prisförslag!

Fler aktiviteter för barn hittar ni här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta Gotlands Guide- & Kryssningsservice på info@gotlandsguideservice.se eller på något av våra telefonnummer +46 704 85 71 87 eller +46 760 83 56 31.

Mer information hittar du på www.gotlandsguideservice.se