Pippivandring

Följ med på Pippivandring - en knasig tur i Pippis fotspår!

Pippivandring

Välkommen alla barn på Pippivandring! Följ med vår Pippiguide till många roliga ställen i Visby där Pippifilmerna spelades in. Under turen händer det massor med spännande saker och ni får hjälpa till att hitta Pippis guldpengar! 

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Hillevi & Gunilla

Följ med på en knasig vandring där Pippifilmerna spelades in!

Precis som i filmerna om Pippi, vet man aldrig vad som händer härnäst. Massor med överraskningar och konstigheter väntar under vandringen som varar ungefär en timme. Vår guide anpassar turen efter barnen och försöker svara på alla nyfikna frågor.

Visby är en spännande stad och var inspelningsplatsen för stora delar av filmerna om Pippi Långstrump. De vackra husen, ringmuren och alla mysiga gränder finns faktiskt på riktigt! Under vandringen rör vi oss främst i Visbys nordöstliga delar, med samling ovanför Rackarbacken. Visby innerstad med sin medeltida gatubild och ringmuren som omgärdar staden, har varit skyddad som Unesco världsarv sedan 1995. 

 

Turen är lämplig för barn mellan 4 och 9 år.

  • Charmigt, påhittigt, enkelt men ändå fyllt av spänning. Gunilla inkluderade alla barnen så fint och såg alla.

    Sofi
  • Det var roliga uppgifter längs vägen och kul att söka efter ledtrådar. Att få skatten på slutet var mycket uppskattat!

    Susanne
  • Bra instruktörer som lyckades lära både barn och vuxna. Vi är mkt nöjda och barnen sugna på att börja klättra på riktigt

    Emelie

Pippivandring

Tid: 1h
Kontakta oss för prisförslag! 

 

Fler aktiviteter för barn hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta Gotlands Guide- & Kryssningsservice på info@gotlandsguideservice.se eller på något av våra telefonnummer +46 704 85 71 87 eller +46 760 83 56 31.

Mer information hittar du på www.gotlandsguideservice.se