Kulinariska Gotland

Gotlands skönaste cykelutflykt! Svindlande utsikt och mat i världsklass.

Guidad cykeltur - Kulinariska Gotland

Häng med oss på en guidad cykeltur genom nybildade naturreservatet Södra Hällarna – ett vackert natur- & friluftsområde söder om Visby med branta klippor, fossilrika stränder och vinddrivna tallar.

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Morgan & Emelie

Kulinariska Gotland - en guidad cykelutflykt

Denna turen går till en början mot Södra Hällarna – ett vackert natur- & friluftsområde söder om Visby med branta klippor, fossilrika stränder och vinddrivna tallar. I närheten ligger LEVA Kungslador – deras trädgård är en härlig mötesplats med ekologiskt kafé, restaurang och hantverk. Här gör vi ett stopp med något gott att äta och dricka, tex kaffe och bulle eller smörgås och dryck.

Efter LEVA Kungslador fortsätter turen till Högklint – en av Gotlands högsta klippor med en magnifik utsikt över Visby och Östersjön. Vägen blir mindre och när asfalten försvinner slingrar sig vägen söderut genom skogen. Lilla Bjers Gårdsbutik med dess prisbelönta KRAV-märkta restaurang dyker upp som en oas i odlingslandskapet, med mat du inte vill missa – vi stannar här för lunch. Restaurangen som är prisbelönt, använder säsongens produkter från egna fält och växthus. Cyklingen tillbaka till Visby går längs små vägar, förbi åkrar och genom mindre skogsområden.

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Guidad cykeltur - Kulinariska Gotland

Tid: 3-4h

Kontakta oss för prisförslag! 

 

Fler guidade cykelturer hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta goGotland för att boka en guidad cykeltur för familjen, företaget eller kompisgänget. Förutom cykling erbjuder vi också ett stort antal andra aktiviteter. Kontakta oss på info@gogotland.se