MTB till underjorden

Gotlands häftigaste äventyr! Detta är en heldag för grupper som önskar extra allt.

Mountainbike till Lummelunda

Mountainbike till underjorden är en fartfylld aktivitet för dig som vill testa gränsen, över och under mark. Häng med på ett äventyr fyllt av upplevelser. Vi tar oss med mountainbike genom vackra skogsområden längs den vackra gotländska kustlinjen till Lummelundagrottan.

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Morgan

Mountainbike till underjorden

Mountainbikecykling på Gotland! Fartfylld aktivitet för dig som vill testa gränsen, över och under mark. Häng med på ett äventyr fyllt av upplevelser. Vi tar oss med mountainbike genom vackra skogsområden längs den vackra gotländska kustlinjen. Under den två timmar långa turen cyklar vi från Visby innerstad, genom både täta tallskogar och utmed slingrande kustvägar till Lummelundagrottan.

Där väntar lunch och ett häftigt äventyr under mark, långt in i Gotlands största grotta. Grottäventyret är en utmaning för alla och tar dig till en unik miljö som få har upplevt. Dagen bjuder på skratt, motion och upplevelser på flera av Gotlands vackraste platser.

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Mountainbike till underjorden

Tid: 7h
Kontakta oss för prisförslag! 

 

Fler guidade mountainbiketurer hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss för att boka en mountainbiketur för familjen, företaget eller kompisgänget. Förutom cykling erbjuder vi också ett stort antal andra aktiviteter. 

Lämna dina kontaktuppgifter

så återkommer vi inom kort

  ----------------------------------------------------