Cykla mountainbike 2h

Upplev Visbys slingrande stigar med oss. Svettigt, roligt och världens vackraste utsikt!

Cykla mountainbike 2h

Häng med och cykla mountainbike med någon av våra duktiga guider! Mountainbikecykling är ett smart och smidigt sätt att ta sig fram i naturen, samtidigt som det kan vara klurigt, utmanande och äventyrligt om man vill det. Det som alltid är kännetecknande är att det är oerhört roligt.

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Morgan

Mountainbikecykling för grupper

På lilla mountainbiketuren ger vi oss av från Visby utmed ringmuren och ut i det närliggande havsnära landskapet norr om Visby. Under turen cyklar vi på stigar bland murgröna och lummiga skogsområden men även upp på klinten där utsikten är magnifik. Vi passerar Galgberget och naturreservatet Bergbetningen och fortsätter norrut mot Brucebo. Där vänder vi åter på andra stigar tillbaka till Visby. 

Vi får en försmak på vad det innebär att cykla mountainbike, men utan att ställa krav. Turen är anpassad för er som vill testa på mountainbike, eller för grupper som cyklat förr men vill lära känna områdena kring Visby lite mer. 

 • Kul, lärorikt och lite adrenalinfyllt på samma gång! Lagom långt pass nära Visby och en bra instruktör.

  Fredrik
 • Det var helt fantastiskt bra! Kanonbra instruktör och mycket lärorikt och roligt vi kommer gärna tillbaka, fem av fem möjliga

  Edgren
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric

Cykla mountainbike 2h

Tid: 2h
Antal: 5-13p
Kontakta oss för prisförslag!

 

Fler guidade mountainbiketurer hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta Morgan på morgan@gotlandactive.se eller 076-8347987 för att boka mountainbikecykling för familjen, företaget eller kompisgänget. 

Förutom mountainbikecykling erbjuder vi också ett stort antal andra aktiviteter. 

Lämna dina kontaktuppgifter

så återkommer vi inom kort

  ----------------------------------------------------