Mountainbike för grupper

Gotlands slingrande stigar passar perfekt för mountainbikecykling. Vacker utsikt ingår på alla våra turer!

Cykla mountainbike 4h

Mountainbike för grupper på Gotland! Är ni sugna på en aktiv semester? Gotlands slingrande stigar och småvägar lämpar sig perfekt för mountainbike och tillsammans med vår guide får ni en härligt utmanande dag! 

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Morgan 

Mountainbike för grupper

Häng med en av våra guider på en halvdagstur längs med Gotlands nordvästra kust. Vi startar i Visby och åker bil tillsammans till Lickershamn, där cyklingen startar. Vi tar oss söderut längs smala kuststigar och havet är aldrig långt borta. Halvvägs tar vi en paus vid Lummelundagrottan. Cyklingen är varierad och vi upplever både skog, kustnära vägar och stigar där det verkligen gäller att hålla tungan rätt i mun. Turen avslutas i Visby.

Guiden anpassar turens upplägg och tempo efter gruppens förutsättningar och oavsett om du cyklat mycket eller lite tidigare blir det en utmanande dag. Om vädret tillåter stannar vi till vid havet och passar på att svalka oss! Vi förutsätter att du är i fysiskt god form, och är van vid att träna regelbundet. Sträckan är ca 30km, så vi räknar med att turen tar 4,5h.

 • Kul, lärorikt och lite adrenalinfyllt på samma gång! Lagom långt pass nära Visby och en bra instruktör.

  Fredrik
 • Det var helt fantastiskt bra! Kanonbra instruktör och mycket lärorikt och roligt vi kommer gärna tillbaka, fem av fem möjliga

  Edgren
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric

Cykla mountainbike 4h

Tid: 4,5h
Antal: 5-13p
Kontakta oss för prisförslag! 

 

Fler guidade mountainbiketurer hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta Morgan på morgan@gotlandactive.se eller 076-8347987 för att boka mountainbikecykling för familjen, företaget eller kompisgänget. 

Förutom mountainbikecykling erbjuder vi också ett stort antal andra aktiviteter. 

Lämna dina kontaktuppgifter

så återkommer vi inom kort

  ----------------------------------------------------