Häng på havsöringsfiske

Vi kan utlova en riktigt mäktig fiskeupplevelse i den vackraste natur Sverige har att erbjuda, långt bort från vardagen. Go Fish Your Dream.

Häng på havsöringsfiske

Häng på havsöringsfiske med våra duktiga guider. Turen är speciellt för dig som kan tänka dig att dela med andra och gärna hänger på en fast tur! Samma fina fiske, med ett antal fasta datum under vår och höst.  Välkommen till denna heldag i vattnet. 

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Per Jobs

GOTLAND - "ÖRINGÖJN" MITT I ÖSTERSJÖN

En helhetsupplevelse. Gotland har 800 km kust så en guide kommer att spara dig en hel del tid och tålamod. Vi möts vid vår butik på Hamngatan 4 och och tar dig direkt ut i naturen, har du inte egen utrustning riggar vi den åt dig och börjar leta havsöring.

Var vi fiskar beror på väder, vind och fångster de senaste dagarna. Låt oss ge dig en helhetsupplevelse! 

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Häng på havsöringsfiske

Tid: 8h
Kontakta oss för prisförslag! 

 

Fler fiskeupplevelser hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss för att boka en fiskeupplevelse för familjen, företaget eller kompisgänget. Förutom fiske erbjuder vi också ett stort utbud av andra aktiviteter. 

Kontakta oss på info@fishyourdream.com