Gotland Hiking Week

Gotland Hiking Week är en vandringsvecka för naturälskare, som arrangeras både på våren och på hösten. Våra guidade vandringsturer är mellan 10 – 20km och i priset ingår mat och alla transporter. Gotland fantastiska natur ingår som en extra bonus!

Vandra på Gotland - Gotland Hiking Week

Välkommen att vandra på Gotland med oss. Ön har 800 km kust och vi gotlänningar älskar att vandra längs med havet där vi har kultur och natur så nära. Små fiskelägen, raukfält, skogar, stränder, höga klippor och vindpinade tallar.

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Camilla & Anna-Britta

Gotland Hiking Week - vandra med guide!

Vandra på Gotland tillsammans med våra duktiga guider! Ön har 800 km kust och vi gotlänningar älskar att vandra längs med havet där vi har kultur och natur så nära. Små fiskelägen, raukfält, skogar, stränder, höga klippor och vindpinade tallar.

Under både våren och hösten kommer vi att vandra tillsammans med duktiga naturguider på olika delar av Gotland, där dagsetapperna varierar mellan 10-20km, ibland med längre och kortare alternativ. Vi planerar turerna efter väder och om det blåser kan vi vandra med vinden i ryggen eller i skogen. Vi kommer att utforska olika naturtyper, men fokus ligger på Gotlands fantastiska kust.

Med boende i Visby, vandringar längs med kusten och god mat från lokala råvaror så får du det bästa Gotland kan erbjuda.

Mer information på www.gotlandhikingweek.com

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Gotland Hiking Week

Gotland Hiking Week arrangeras under våren och hösten
Priser och mer information: www.gotlandhikingweek.com

 

Fler naturupplevelser hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss för att boka en plats på nästa vandringsvecka på Gotland. Förutom guidade vandringar erbjuder vi också ett stort antal andra aktiviteter. 

Lämna dina kontaktuppgifter

så återkommer vi inom kort

  ----------------------------------------------------