Skattjakt i Visby

Välkommen till Visbys utkanter! Häng med på en skattjakt som kräver både samarbete och listighet! I den frodiga skogen som omger Visby finns mängder av gömda platser, och stigar som ingen vandrat på sedan länge...

Skattjakt i Visby

Häng med på en spännande skattjakt i Visby! Bara ett stenkast från de gamla ruinerna och Visby ringmur finns mystiska områden där man aldrig kan vara säker på vad man kan stöta på. Här kommer eftermiddagens äventyr äga rum! 

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Morgan

Utmana dina kollegor på en skattjakt i Visby!

Visbys spännande historia går som en röd tråd genom aktiviteten och under eftermiddagens gång kommer ni att få uppleva Visby innerstads viktigaste sevärdheter som Ringmuren, Botaniska trädgården, strandpromenaden och några av de många kyrkoruinerna.

För att lyckas med et uppdrag behövs en blandning av slughet, nyfikenhet och laganda, samtidigt som ni har er lekfullhet nära till hands. Vi startar Almedalen i lag om fyra, och med hjälp av en karta och några ledtrådar tar sig lagen ut på tandemcyklar till där skattens gåtor är placerade. Ert uppdrag är att tillsammans med dina vänner lösa skogens mysterier och bli det första laget som klurar ut den hemliga koden till skatten. Det lag som först löser alla gåtor och lyckas öppna den stora skattkistan tar hem segern!

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Skattjakt i Visby - jakten på Spillingskatten

Tid: ca 2h
Kontakta oss för prisförslag! 

 

Mer skoj för grupper hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss för att boka en aktivitet för familjen, företaget eller kompisgänget. Förutom skattjakt i Visby erbjuder vi också ett stort antal andra aktiviteter. 

Lämna dina kontaktuppgifter

så återkommer vi inom kort

  ----------------------------------------------------