Guidad busstur till Fårö

Norra Gotland lockar med sin säregna natur och sina vackra stenstränder. Välkommen till Fårö - Gotlands vackra grannö!

Guidad busstur till Fårö

Följ med på en guidad busstur till Fårö. Längst i norr lockar det vilda och det karga med gömda kalkstensbrott, vackra naturreservat, och knotiga tallar. Efter tio minuter på färja hamnar vi på mytomspunna Fårö med slingrande cykelvägar och vandringsleder, stora sandstränder, och Europas största raukfält. 

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Hillevi & Gunilla

Upplev mytomspunna Fårö med oss

Vid Bungemuseet ser vi gotländska gårdar från 16-, 17- och 1800-talen. Här finns bildstenar, skepps­sättningar och väderkvarnar. Vi gör också ett stopp vid en av Gotlands nästan hundra landsortskyrkor.

En kort färjetur tar oss till Fårö, som i alla tider fascinerat sina besökare med sitt speciella  ljus, sin karga natur, säregna landskap och förstås Ingmar Bergman. Vi åker på slingriga vägar genom naturreservat och raukområden. Vid Sudersand finns det möjlighet att äta lunch eller dricka kaffe innan det är dags att åka tillbaka till ”storön” och återfärden mot Visby.

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Guidad busstur till Fårö

Tid: 8h
Kontakta oss för prisförslag! 

 

Fler guidade bussturer för grupper hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss för att boka en guidad busstur för familjen, företaget eller kompisgänget. Förutom bussturer erbjuder vi också ett stort antal andra aktiviteter. 

Lämna dina kontaktuppgifter

så återkommer vi inom kort

  ----------------------------------------------------