Naturguide

Upplev Gotlands unika natur med en guide. En kunnig naturguide leder dig till de vackra okända ställena för din naturupplevelse.

Naturguide

Boka en naturguide med oss! Vi har naturguider som är specialiserade på fågelskådning, botanik och hittar till vackra platser runt hela Gotland. Guiden ger förslag på upplägget för exkursionen beroende på årstid och väder och vi anpassar alltid upplägget efter era önskemål. 

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Jim Sundberg

Upplev Gotland häftiga natur med våra duktiga guider!

Vi kombinerar gärna en utflykt med fågelskådning, vandring längs stränderna och en utelunch vid en vacker plats. Vi hämtar dig vid färja, flyg eller hotell och tar dig direkt ut i naturen.

Fårö har mycket att erbjuda vid sidan av sina raukar och långa sandstränder. Norsholmen med sitt rika bestånd av häckande måsar och tärnor bjuder på fina strandängar och en gammal utskeppningsanläggning av kalksten. Många härliga smultronställen hittar vi på östra och södra Gotland, perfekt för en heldags guidetur.

 

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Naturguide

Tid: 2-8h
Kontakta oss för prisförslag! 

 

Fler guidade naturupplevelser hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta Jim på Gotland Nature på info@gotlandnature.com eller på telefonnummer +46 70 3263508

Mer information hittar du på www.gotlandnature.com