Repellering på Högklint

Välkommen till Gotlands finaste klätterklippa, med världens vackraste utsikt!

Repellering på Högklint

Repellering på Högklint är en utmaning för alla! Klippan är Gotlands högsta och utsikten mot Visby är storslagen. Naturreservatet ligger fem kilometer söder om stan och du tar dig enkelt hit med bil, cykel eller till fots. Många besökare kommer hit för utsiktens skull, men långt ifrån alla provar på att hänga fritt hela 50 meter ovanför marken.

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Morgan

Repellering för grupper

Repellering, bergsnedfirning, nedfirning, rappellering, – namnen  är många, men målet är det samma – att med sele och övrig säkerhetsutrustning ta oss nedför klinten med rep. Du behöver ingen tidigare erfarenhet eller kunskap om klättring. Efter en kortare övningsfirning vid Getsvältan tar vi oss ända ner till havet, 50 meter nedanför. Adrenalinkick utlovas! 

Repellering är en utmanande aktivitet för mindre grupper som vill komma utanför komfortzonen och lära känna varandra ännu bättre. Perfekt för ledningsgrupper! 

Högklint ligger 7km söder om Visby och många grupper kombinerar klättring med en cykeltur från Visby. Om ni önskar hjälper vi till med fika och transporter. 

 

 

 • Kul, lärorikt och lite adrenalinfyllt på samma gång! Lagom långt pass nära Visby och en bra instruktör.

  Fredrik
 • Det var helt fantastiskt bra! Kanonbra instruktör och mycket lärorikt och roligt vi kommer gärna tillbaka, fem av fem möjliga

  Edgren
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric

Repellering på Högklint

Tid: 2-3h
Antal: 5-12p
Kontakta oss för prisförslag! 

 

Mer klättring för grupper hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta Morgan på morgan@gotlandactive.se eller 076-8347987 för att boka klättring för familjen, företaget eller kompisgänget. 

Förutom mountainbikecykling erbjuder vi också ett stort antal andra aktiviteter. 

Lämna dina kontaktuppgifter

så återkommer vi inom kort

  ----------------------------------------------------