Cykla på norra Gotland

Välkommen att utforska våra olika cykelpaket. Bekvämt boende och bagagetransport ingår!

Cykla på norra Gotland

Cykla på norra Gotland med bekvämt boende och bagagetransport. Turen utgår från världsarvsstaden Visby och tar dig norrut. Landskapet under turen är varierat med höga klippkanter, sten och sandstränder, höga raukar och vidsträckta odlingslandskap. Du kan cykla i ditt tempo och vi tar hand om ditt bagage! 

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Camilla & Henke

Självguidad cykling på norra Gotland

Cyklingen går till en början längs med den dramatiska nordvästra sidan av ön. Cykla och upptäck sevärdheter som Brucebo naturreservat, Krusmyntagården och den fascinerande kalkstensgrottan Lummelundagrottan. Här kan du gå på en visning som tar dig 400 miljoner år tillbaka i tiden, bland märkliga fossil och droppstenar eller ta en promenad på någon av naturstigarna i området.

Landskapet kring Fleringe är öppet och det är glest mellan gårdarna. Här har tiden sin långsamma gång och man kan lätt föreställa sig livet här för flera hundra år sedan. I Bunge finns ett friluftsmuseum med välbevarade gårdar från 1600-talet och framåt. Väl framme i Fårösund tar du färjan över till Fårö – ett av Gotlands mest uppskattade områden att cykla på, med långa stränder och mäktiga raukar.

Dagsetapperna varierar mellan 45-70km per dag, ofta med kortare och längre alternativ. Gotland är med sina många asfalterade småvägar perfekt för cykelsemester. Landskapet är mestadels platt och cyklingen lätt.

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Cykla på södra Gotland

5 nätter på hotell / B&B
Säsong: 1 maj – 15 juni & 15 aug – 30 sept
Cykelsträckor: 45-70km per dag

Hyrcykel, turbeskrivning, bagagetransport ingår i paketet

Kontakta oss för prisförslag! 

 

Fler cykelturer hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss för att boka självguidad cykling för familjen eller kompisgänget. Förutom cykling erbjuder vi också ett stort antal andra aktiviteter. 

Lämna dina kontaktuppgifter

så återkommer vi inom kort

  ----------------------------------------------------