Cykla på södra Gotland

Välkommen att utforska våra olika cykelpaket. Bekvämt boende och bagagetransport ingår!

Cykla på södra Gotland

Cykla på södra Gotland med bekvämt boende och bagagetransport. Turen utgår från världsarvsstaden Visby och tar dig till öns sydspets. Landskapet under turen är varierat med höga klippkanter, sten och sandstränder, höga raukar och vidsträckta odlingslandskap. Du kan cykla i ditt tempo och vi tar hand om ditt bagage! 

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Camilla & Henke

Självguidad cykling på södra Gotland

Cykla på södra Gotland med högklassigt boende, mat och bagagetransport! Detta är turen för dig som tycker om att cykla, och uppskattar både bekvämt boende och vällagad mat. Så klart fixar vi också din bagagetransport!

Turen startar i världsarvsstaden Visby med sevärdheter som ringmuren, strandpromenaden och Domkyrkan. Efter en bekväm natt och härlig frukostbuffé på ditt hotell börjar du cykla söderut längs Gotlands västkust. Under dagen bestämmer du själv tempo och väljer att stanna när du vill. Till din hjälp har du vår karta och turbeskrivning med sevärdheter. När du på eftermiddagen kommer fram till ditt hotell, väntar dina väskor redan på rummet. På kvällen kan ni avnjuta en god middag med ett rikt urval av drycker.

Landskapet på södra Gotland är präglat av tusenårigt jordbruk, med gott om betesmarker för lamm, kor och hästar. Även idag är jordbruket en viktig näring på ön och gotländska matprodukter och lammskinn håller högsta kvalité. Det finns gott om små caféer och butiker och på många av gårdarna kan du under sommaren och hösten handla grönsaker och lokalt producerade matvaror.

Södra Gotland är väldigt platt och perfekt att utforska med cykel. Under hela turen tar vi hand om att transportera ditt bagage och om något händer med din cykel, kommer vi och hjälper till – allt för att du ska kunna cykla och njuta av din semester. Det lilla du behöver ha med under dagen ryms i en väska på cykeln.

Dagsetapperna varierar mellan 28-66km per dag, ibland med kortare och längre alternativ.

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Cykla på södra Gotland

6 nätter på hotell / B&B
Säsong: 1 maj – 15 juni & 15 aug – 30 sept
Cykelsträckor: 28-66km per dag

Hyrcykel, turbeskrivning, bagagetransport ingår i paketet

Kontakta oss för prisförslag! 

 

Fler cykelturer hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss för att boka självguidad cykling för familjen eller kompisgänget. Förutom cykling erbjuder vi också ett stort antal andra aktiviteter. 

Lämna dina kontaktuppgifter

så återkommer vi inom kort

  ----------------------------------------------------