Cykla på Klintkusten

Välkommen att utforska våra olika guidade cykelpaket. Vi anpassar turens längd och innehåll efter era önskemål!

Cykla på Klintkusten

Cykla på Klintkusten och upplev en av Gotlands finaste kuststräckor på en dagsutflykt från Visby. Den gotländska naturen är präglad av öns karga berggrund av kalksten som bildades under Silurtiden för ungefär 400 miljoner år sedan. Då var Gotland ett korallrev i ett tropiskt hav, i närheten av ekvatorn. 

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Camilla & Henke

Guidade cykelturer på Gotland

Cykelturen utgår från världsarvsstaden Visby och sträcker sig längs kusten norrut. Naturen är dramatisk och sevärdheterna många! Längs de steniga stränderna på Klintkusten kan vi hitta fossil från sjölilja, bägarkoraller, trilobiter och många andra arter. Under turen passerar vi flera trevliga mat- och fikaställen som Själsö Bageri och Krusmyntagården. Med de naturintresserade grupperna stannar vi till vid både Lummelundagrottan och vid Brucebo naturreservat, med utsikt över Själsö hamn

Sträckan är 35km, ca 4 timmars cykling (exklusive raster). Det går att anpassa turens längd, med flera längre och kortare alternativ.

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Cykla på Klintkusten

Tid: 2-4h
Kontakta oss för prisförslag! 

 

Fler guidade cykelturer hittar du här:

 

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss för att boka en guidad cykeltur för familjen, företaget eller kompisgänget. Förutom cykling erbjuder vi också ett stort antal andra aktiviteter. 

Lämna dina kontaktuppgifter

så återkommer vi inom kort

  ----------------------------------------------------