Guidad busstur till Östergarn

Lamm som betar, starkt kulturliv och känslan av lugn finns överallt omkring en. Kanske vill ni njuta av nyfångad rökt fisk på någon av restaurangerna vid havet?

Guidad busstur till Östergarn

Följ med på en guidad busstur till Östergarn. Här finner man de gröna slätterna, magiska soluppgångarna och de spännande raukarna som sticker upp ur landskapet. Vår busstur tar er till de bästa sevärdheterna på Gotlands östkust! 

Välkommen till oss! 

Vänliga hälsningar
Hillevi & Gunilla

Upplev Gotlands östra kust med oss!

Färden går till Ljugarn, ett  charmigt samhälle med ”grosshandlarvillor”, dit de första Gotlandsturisterna anlände i slutet av 1800-talet. I Ljugarn besöker vi bland annat Folhammar, ett fantastiskt raukområde. I Katthammarsvik finns två stora kalkpatrongårdar, Borgvik och Katthamra. Här finns möjlighet att dricka kaffe eller äta lunch.

Gotland har alltid lockat konstnärer och konsthantverkare och många av dem har valt att bo på östra delen av ön. Ett exempel är Mejeriet i Alskog med textil, keramik och galleri. I Norrlanda finns gårdsbutiken hos Barbro Sandell, som producerar textilier och pappersvaror med 1700-tals mönster. I Anga finns en fin, liten medeltidskyrka som vi besöker innan färden åter ställs mot  Visby.

Några ord från våra gäster

 • Tusen tack! Det var verkligen superbra ordnat och alla kommer hem med en upplevelse utöver det vanliga (och träningsvärk).

  Maud Waltersson
  Optiplan AB
 • Fantastisk personal, underbar service, de ordnar alla äventyr man kan tänkas vilja styra ihop och gör allt för att det ska bli en häftig upplevelse!

  Jonas Yxfeldt
 • Vi vil bare takke for en super vecka på Gotland! Fantastisk lägenhet! Vi vil tilbake!
  Takk igjen og ha en fin høst

  Hanne Marthinsen
 • Har än så länge bara provat klättringen vid Högklint och den var jättebra! Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Men kände sig väl omhändertagen och trygg! Rekommenderas verkligen!

  Eric Rådstam
 • Jättekul att göra en familjeaktivitet. Positivt bemötande med coachande från personalen gjorde helhetsupplevelsen riktigt bra.

  Glad mamma
 • Mycket kunnig och avslappad guide som visade Visby i en stadsvandring. 2 tim. är ganska lagom för att kunna smälta merparten av all information.

  Rune G

Guidad busstur till Östergarn

Tid: 5h
Kontakta oss för prisförslag! 

 

Fler guidade bussturer hittar du här:

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss för att boka en guidad busstur för familjen, företaget eller kompisgänget. Förutom bussturer erbjuder vi också ett stort antal andra aktiviteter. 

Lämna dina kontaktuppgifter

så återkommer vi inom kort

  ----------------------------------------------------